Praktische informatie

voor de deelnemers

De teams dienen voor 9:30 uur aanwezig te zijn bij Beachclub Breez op het ’s-Gravenzandse strand. Stel een aanvoerder aan, die zich kan melden bij de organisatie.

  • Tussen 10.00 uur en 12.30 uur zullen de poulewedstrijden plaatsvinden.
  • Na de lunch wordt er aan de hand van de resultaten in de ochtend een winnaars- en verliezerspoule ingedeeld.
  • In deze ronde gaan alleen winnende teams door naar de volgende ronde tot aan de finale. Alle teams spelen dus ook na de lunch minimaal één wedstrijd.
  • De finales zullen rond de klok van 15.30 uur plaatsvinden.
  • De prijsuitreiking is aansluitend op het terras, waarna de muziek een tandje harder wordt bijgezet…

Informatie deelnemers 2023

Alleen maar winnaars


Zaterdag 3 juni 2023 a.s. wordt alweer het 25e Ronde Tafel Westland Beachvolleybal Toernooi georganiseerd in samenwerking met Wato Events bij Beachclub Breez in ‘s-Gravenzande. Het komende jaar is dit evenement trouwens omgedoopt tot het 'Ronde Tafel - Haco Wonen & Slapen Beachvolleybal Toernooi'! Een hele mond vol, maar wij, én de goede doelen, zijn er erg blij mee! Trouwe deelnemer Haco Wonen & Slapen is de komende editie onze trotse hoofdsponsor

In totaal strijden dit jaar zeker 20 teams (voornamelijk Westlandse bedrijven) om de felbegeerde hoofdprijs. Dit  jaar gaat een groot deel van de opbrengst naar Stichting Voedselbank Westland

Sportiviteit en liefdadigheid

Daar gaat je hart sneller van kloppen


Locatie

Het toernooi wordt ook dit jaar georganiseerd bij Beachclub Breez in 's Gravenzande in samenwerking met Wato Events

Programma

Wie, wat, waar? Voor iedereen die wil! Op zaterdag 3 juni bij Breez! De teams dienen voor 9:30 uur aanwezig te zijn bij Beachclub Breez op het ’s-Gravenzandse strand. Er wordt trouwens gezorgd voor een goede lunch, hiervoor is vooraf in te tekenen via het bestelformulier! 

Goed doel

Dit  jaar gaat een groot deel van de opbrengst naar Stichting Voedselbank Westland. Daarnaast besteden we de opbrengst aan diverse lokale goede doelen en acties. 

Hoofdsponsor

Het komende jaar is ons toernooi omgedoopt tot het 'Ronde Tafel - Haco Wonen & Slapen Beachvolleybal Toernooi'! Wij danken onze hoofdsponsor voor deze verbintenis!

Goede doelen

Waar doen we het voor?

Met opbrengsten van de 2022 editie van dit prachtige toernooi steunden we het volgende goede doel:

Carma – centrum voor leven met en na kanker

Meedoen is (belangrijker dan) winnen!

Deelnemen of sponsoren


Voor het formeren van een team zijn minimaal 5, maar liever 6 personen (5 spelers + 1 reservespeler) nodig. Wilt u zich met één of meerdere teams inschrijven voor het beachvolleybaltoernooi en/of de goede doelen ondersteunen met reclame-uitingen maak dan gebruik van het onderstaand formulier. 

Meld u hier aan!

Doet u ook mee?

Meedoen als een gezellig teamuitje en/of uw bedrijf tijdens het toernooi zichtbaar maken? In alle gevallen helpt u onze goede doelen naar winst! 

  • Deelname met een team € 245,-
  • Presentatie van uw bedrijf met vlag of banier: € 185,-
  • Uw bedrijfsnaam aan een veld verbinden: € 370,-
  • Een combo pakket (team, vlag & advertentie ) € 485,-
  • Lunch-bon € 15,- p.p.

Meld u hier aan!

Contact

Stichting Ronde Tafel 97, Westland