Wat een mooie avond!

Dinsdag 14 maart 2017


Dinsdag 14 maart j.l. vond de Westland Partners Round Table Conference 2017 plaats in de Oude Kerk in Naaldwijk. De prachtige entourage van de Oude Kerk aan het Naaldwijkse Wilhelminaplein, sprekers van naam en faam én een aaneenschakeling van culinaire hoogtepunten, maakten de avond tot een groot succes!

Deze editie van het jaarlijks terugkerend benefietdiner, georganiseerd door Ronde Tafel Westland, heeft het prachtige bedrag van € 25.000,- opgeleverd dat ten goede zal komen aan de Westlandse Voedselbank en het project van Vitis Welzijn  'Val Op, Val Af'

Bekijk de video voor een impressie

 

Samenhang, kwaliteit en maatschappelijke betrokkenheid


De Ronde Tafel is een serviceclub voor mannen tussen 25-40 jaar, waarin onderlinge vriendschap en maatschappelijk bewustzijn hoog in het vaandel staan. Ieder jaar organiseren de leden een aantal ‘service’-activiteiten. Het benefietdiner is daar al vele jaren één van. Op een aansprekende locatie wordt een culinair hoogstaand diner van meerdere gangen geserveerd, afgewisseld door sprekers met inspirerende bijdrages. De aanwezige gasten sponsoren met hun financiële inbreng een complete tafel (met bedrijfsuitingen) of losse stoelen. Partners die het evenement mede mogelijk maken, doen dat vaak belangeloos of met een tegemoetkoming. Het batig saldo komt ten goede aan één of meer goede doelen, welke doorgaans gelinkt zijn aan de regio.

Sponsoren bedankt!

Dankzij u is dit mooie evenement mogelijk gemaakt

Westland Partners is trotse hoofdsponsor

De Ronde Tafel staat voor samenhang, kwaliteit en maatschappelijke betrokkenheid. Dit sluit naadloos aan op de kernwaarden die Westland Partners nastreeft.  

Westland Partners maakt dit evenement graag mogelijk door haar naam hieraan te verbinden. Managing partner Lars Boellaard licht toe: “Onderlinge vriendschap, ontwikkeling van mens en werkgebied en iets teruggeven aan de gemeenschap waar je in actief bent, zijn waarden die wij hoog in het vaandel hebben staan bij Westland Partners. Dat de Ronde Tafel deze ook nastreeft is de basis voor een fijne samenwerking bij dit mooie evenement”.

Sprekers van formaat

Hall Of Fame


Wat zou de Round Table Conference zijn zonder sprekers? Naast de prachtige ambiance, het fantastische diner geven zíj een bijzondere invulling aan deze avond. In de voorgaande jaren zijn al aansprekende personen te gast geweest, te weten: prins Pieter-Christiaan van Oranje, drs Arend Jan Boekesteijn, Jort Kelder, drs Willem Jan Hoogsteder, voormalig staatssecretaris Jack de Vries, luitenant-generaal Mart de Kruif (commandant der landstrijdkrachten), secretaris Cyber Security Raad Gerben Klein Baltink, ex-minister Karla Peijs en generaal-majoor b.d. Pieter Cobelens, voormalig directeur Militaire Inlichtingen en Veiligheid.

De sprekers van dit jaar waren:


Rob Kamphues

Tim Coronel

Jaap Zielhuis

Contact

Stichting Ronde Tafel 97, Westland