Beachvolleybal

Praktische informatie

De teams dienen voor 9:30 uur aanwezig te zijn bij Beachclub Breez op het ’s-Gravenzandse strand. Stel een aanvoerder aan, die zich kan melden bij de organisatie.

Speciaal voor de 
deelnemers

  • Tussen 10.00 uur en 12.30 uur zullen de poulewedstrijden plaatsvinden.
  • Na de lunch wordt er aan de hand van de resultaten in de ochtend een winnaars- en verliezerspoule ingedeeld.
  • In deze ronde gaan alleen winnende teams door naar de volgende ronde tot aan de finale. Alle teams spelen dus ook na de lunch minimaal één wedstrijd.
  • De finales zullen rond de klok van 15.30 uur plaatsvinden.
  • Dit jaar hebben we een springkussen voor de kleine toeschouwer!
  • De prijsuitreiking is aansluitend op het terras, waarna de muziek een tandje harder wordt bijgezet…

Alleen maar winnaars

Zaterdag 22 juni 2024 a.s. wordt alweer het 26e Ronde Tafel Westland Beachvolleybal Toernooi georganiseerd in samenwerking met Wato Events bij Beachclub Breez in ‘s-Gravenzande. Ook dit jaar draagt dit evenement de naam: 'Ronde Tafel - Haco Wonen & Slapen Beachvolleybal Toernooi'! Een hele mond vol, maar wij, én de goede doelen, zijn er erg blij mee! Trouwe deelnemer Haco Wonen & Slapen is ook de komende editie onze trotse hoofdsponsor

In totaal strijden dit jaar zeker 20 teams (voornamelijk Westlandse bedrijven) om de felbegeerde hoofdprijs. Dit  jaar gaat een groot deel van de opbrengst naar Kinderdienstencentrum Zonnehof Naaldwijk -Ipse de bruggen, Stichting Voedselbank Westland en OmiVista

Sportiviteit en liefdadigheid

Nieuw bestuur 2024/2025

Ieder jaar wordt er door het huidige bestuur een nieuw bestuur aangewezen. Dit gebeurd traditiegetrouw tijdens een amusant weekend weg. Dit jaar vond de bestuurswissel plaats in Antwerpen.

Voedselpakketten Voedselbank

Ook dit jaar hebben wij weer honderden pakketten samengesteld, ingepakt en netjes afgeleverd bij de Voedselbank Westland. Een jaarlijks ritueel van ons en daardoor verloopt dit process inmiddels als een geoliede machine!

Filmmiddag Stichting Zeldzame Ziekten Fonds

Een fantastische middag voor iedereen met grote impact! Daardoor al jarenlang een terugkerend event van De Ronde Tafel Westland

Sporten om 06:00 op het strand van Monster

Op initiatief van onze sport en spelcommissie gingen de leden van de Ronde Tafel er stevig tegen aan. Voor sommige heftig, voor de ander erg vroeg maar 100% goed voor de teamspirit!

Gratis oliebollen voor alle verzorgingshuizen

In samenwerking met Bakkerij Huijsgemaakt in 's-Gravenzande hebben wij duizenden oliebollen uitgedeeld aan alle bewoners, verzorgers en bezoekers van de verzorgingshuizen in de regio.

Hulp aan de Sint

Voor Aluna Begeleiding te Wateringen, voor jongeren met een beperking, doet de sint altijd goed zijn best. Natuurlijk helpen wij de goedheiligman graag een handje mee.

Waar doen we het dit jaar voor?

Met opbrengsten van de 2023 editie van dit prachtige toernooi steunden we het volgende goede doel:

Stichting Voedselbank Westland

Doet u 
ook mee?

Meedoen als een gezellig teamuitje en/of uw bedrijf tijdens het toernooi zichtbaar maken? In alle gevallen helpt u onze goede doelen naar winst!

  • Deelname met team incl. 6 lunchbonnen en 1st beachvlag €400,-
  • Presentatie van uw bedrijf een beachvlag (afname per 1 stuk) €150,-
  • Uw bedrijfsnaam aan een veld verbinden: € 370,-
  • Lunch-bon € 17,50 p.p.

Meedoen is 
(belangrijker dan) winnen! 

Voor het formeren van een team zijn minimaal 5, maar liever 6 personen (5 spelers + 1 reservespeler) nodig. Wilt u zich met één of meerdere teams inschrijven voor het beachvolleybaltoernooi en/of de goede doelen ondersteunen met reclame-uitingen maak dan gebruik van het onderstaand formulier.

Registreer team

Bestelling
Bedrijfsgegevens
Contactpersoon