Sfeerimpressie

Service-projecten en Tafelactiviteiten

Er vinden het hele jaar door diverse projecten plaats om diegene te ondersteunen die lokaal onze hulp goed kunnen gebruiken.

Daarnaast organiseren wij intern activiteiten om onszelf te ontwikkelingen en vriendschap te bevorderen.

Nieuw bestuur 2024/2025

Ieder jaar wordt er door het huidige bestuur een nieuw bestuur aangewezen. Dit gebeurd traditiegetrouw tijdens een amusant weekend weg. Dit jaar vond de bestuurswissel plaats in Antwerpen.

Voedselpakketten Voedselbank

Ook dit jaar hebben wij weer honderden pakketten samengesteld, ingepakt en netjes afgeleverd bij de Voedselbank Westland. Een jaarlijks ritueel van ons en daardoor verloopt dit process inmiddels als een geoliede machine!

Filmmiddag Stichting Zeldzame Ziekten Fonds

Een fantastische middag voor iedereen met grote impact! Daardoor al jarenlang een terugkerend event van De Ronde Tafel Westland

Sporten om 06:00 op het strand van Monster

Op initiatief van onze sport en spelcommissie gingen de leden van de Ronde Tafel er stevig tegen aan. Voor sommige heftig, voor de ander erg vroeg maar 100% goed voor de teamspirit!

Gratis oliebollen voor alle verzorgingshuizen

In samenwerking met Bakkerij Huijsgemaakt in 's-Gravenzande hebben wij duizenden oliebollen uitgedeeld aan alle bewoners, verzorgers en bezoekers van de verzorgingshuizen in de regio.

Hulp aan de Sint

Voor Aluna Begeleiding te Wateringen, voor jongeren met een beperking, doet de sint altijd goed zijn best. Natuurlijk helpen wij de goedheiligman graag een handje mee.

Soeper Bedankt!

Dit is al 3 jaar op rij een zeer succesvolle actie van ons om geld in te zamelen voor lokale goede doelen. Ook dit jaar waren onze lekkere en   gezonde personeelsgeschenken weer een groot succes!

HACO / RT97 Beachvolleybal toernooi 2023

Een dag vol zon, winnaars en fun! Het team van Moerman Bouwen ging er met de bokaal vandoor en er werden maar liefst 4 goede doelen gesteund: Stichting On Weels, Skate4Air, het Westerhonk en ook zijn er  bomen gepland bij div. basisscholen.

Bewoners de Rederijker naar Blijdorp

We organiseerde een compleet verzorgd tripje met de bus van 's-Gravenzande naar Dierenpark Blikdorp voor alle bewoners en begeleiders van zorgwoonlocatie de Rederijker. Een mooie dag waar een lekkere gezonde lunch niet mocht ontbreken.

HACO Wonen en Slapen nieuwe hoofdsponsor Beachvolleybaltoernooi

Met veel plezier heeft Haco Wonen en Slapen een sponsorcontract van meerdere jaren getekend voor ons beachvolleybal toernooi. Daar moest een biertje op gedronken worden. Proost, onze dank is groot!

Carma - Centrum voor leven met en na kanker

Met o.a. de opbrengst van ons volleybaltoernooi schonken wij aan het Carma Centrum in Naaldwijk nieuwe meubels en een jaar lang video & social media content voor het creëren van meer bekendheid in de regio.

Bijdrage aan een Kraaiennest Schommel

Levi, Beer en alle andere bewoners van het Westerhonk in Monster zijn erg blij met deze nieuwe schommel waar wij een steentje aan mochten bijdragen.